Новий член Спільноти української Реформації

Новий член Спільноти української Реформації
Діяльність Спільноти української Реформації не обмежується лише виданням книжок. Ми постійно змінюємось, засновуємо нові масштабні проєкти, обираємо якісні формати роботи з аудиторією. Нещодавно членом нашої організації став Олександр Бугела, який є засновником першого в Одесі масового молодіжного націоналістичного руху Слава і Честь, більш відомого як СІЧ. За професією Олександр є юристом і має понад десять років досвіду. Він підтримує і втілює консерваторський дух Реформації, активно веде соціальні мережі з просвітницькою ціллю. Книжкові смаки Олександра перетинаються з літературою, яку ми вважаємо за необхідне прочитати кожному, хто становить еліту нації, кожному військовослужбовцю. Саме тому ми розповідаємо Вам про Олександра сьогодні.
 
В огляді на книгу "Самознищення Європи" Олександр пише наступне:
"Десятки, а може і сотні цікавих, а місцями шокуючих і навіть моторошних фактів добряче бадьорять та тверезлять. Якщо ви не прихильник «відкритого суспільства», то від єврооптимізму у вас не лишиться і сліду, і все ж таки книга варта прочитання. На мою суб’єктивну думку старі європейці вже не здатні самостійно подолати кризу. За них це зроблять або обставини або Бог".
 
Ми погоджуємось з Олександром. Необхідність прочитання цієї книги є очевидною для всіх, хто цікавиться консервативною думкою і сучасним станом речей. 
 
Фото: Facebook / Олександ Бугела
Comments
No comments yet
Leave your comment
Name and Surname*
Please rate this news:
Email
Enter your comment*
Please rate this news:
Charity contribution Books for the army