Перший щорічний міжнародний конгрес з військової медицини та ментального здоров'я "Воїн: життя, здоров'я, боєздатність"

Перший щорічний міжнародний конгрес з військової медицини та ментального здоров'я "Воїн: життя, здоров'я, боєздатність"
Наприкінці минулого тижня ГО "Реформація", як представниця проєкту Tccc.org.ua була запрошена відвідати перший щорічний міжнародний конгрес з військової медицини та ментального здоров'я "Воїн: життя, здоров'я, боєздатність".
Цей захід - важливий крок як для нашого проєкту, так і для проблематики військової медицини в цілому. Подія була організована за підтримки Міністерства оборони України. Обговорювалися питання фізичного і ментального здоров'я військових, реабілітація, виклики медицини на полі бою та інновації в сфері військової медицини. Зокрема ми прослухали виступи на круглому столі з домедичної допомоги, а інформація отримана під час інших лекцій буде корисною в подальшій роботі над проєктом. Лекторами виступали провідні фахівці медичної сфери, військові, представники міжнародних організацій і громадянського суспільства.
Як громадська організація ми дуже цінуємо можливості, які надають ініціативи такого масштабу, організовані та підтримувані на державному рівні. Працюємо на перемогу разом!
Comments
No comments yet
Leave your comment
Name and Surname*
Please rate this news:
Email
Enter your comment*
Please rate this news:
Charity contribution Books for the army