3100 екземплярів сучасних книг отримав у подарунок від «Реформації» Центральний клінічний госпіталь ЗС України

3100 екземплярів сучасних книг отримав у подарунок від «Реформації» Центральний клінічний госпіталь ЗС України

Книги будуть розподілені по усіх відділеннях госпіталю, де воїни, які перебувають на лікуванні, зможуть вільно брати читати літературу, видану Нашим Форматом.

Такий великий подарунок військовому госпіталю зробила ГО «Реформація» у партнерстві з видавництвом Наш Формат. Це більше як 200 найменувань книг, по 10-15 екземплярів, на різноманітну тематику.

Усі, хто любить читати, знають, які цікаві книги виходять друком у видавництві Наш Формат. Це книги таких авторів як Айн Ренд, Фергюсон, Фукуяма, Талеб, Пітерсон, В’ятрович, Джадт, Вебер тощо. Це мемуари Манергейма, Скоропадського, Форда. А також надзвичайно цікава мотиваційна і розвиваюча література.

Відтепер усі ці книги є в Центральному клінічному госпіталі ЗСУ. Книги будуть розподілені між клінічними відділеннями та бібліотекою.

У клубі госпіталю, за сприяння та активної участі начальника Ольги Василівни Добровольської, ми провели зустріч з старшими медичними сестрами усіх клінічних відділень, яким представили програму «Військо Читає», розповіли про мету, плани, та ознайомили з подарованою літературою. У зв’язку з карантинними обмеженнями воїни, які перебувають на лікуванні, не змогли відвідати захід. Проте, нам обіцяли, що їх поінформують.  

Дякуємо Управлінню зв’язків з громадськістю Збройних Сил України та Командування медичних сил за сприяння у проведенні заходу та допомогу у висвітленні події. А також Військовому телебаченню та агенції АрміяІнформ.

Надзвичайно приємно було спостерігати у бібліотекарів госпіталю щире захоплення від подарованої літератури. Вкотре з радістю відзначаємо, які освічені, фахові, віддані своїй справі люди працюють у бібліотеках військових частин! Це справжні подвижники читання у війську!

Дякуємо завідувачці бібліотекою госпіталю пані Тетяні Володимирівні та бібліотекарці пані Тетяні Вікторівні.

Дуже порадувало і те, що, як нам сказали, у госпіталі вже багато хто знає про книжковий подарунок від ГО «Реформація» і з нетерпінням чекають можливості взяти книги.

Отож, наша робота з наповнення бібліотек військових частин триває.
Нагадуємо про можливість долучатися до збору коштів для наступних підрозділів на нашому сайті або за реквізитами «Військо Читає» :

Фотоматеріали

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає