До кінця року бібліотекам військових частин передадуть 50 тисяч книг

До кінця року бібліотекам військових частин передадуть 50 тисяч книг

За словами організаторів, ідея проєкту — забезпечення військових частин, військових вишів і ліцеїв сучасною, мотиваційною, професійною і світоглядною літературою.

 
 
 
 
 
 

— Особисто мене вразила ситуація з літературою ще у 2014-му. Тоді у військових частинах на полицях бібліотек стояли книжки — щось на кшталт «Спогади маршала Жукова» тощо. Врешті нам дозволили змінити ситуацію. Тож наш проєкт існує вже кілька років, він має дуже велику й добру ідею — читати якісну, сучасну й корисну літературу, — наголосив голова ГО «Реформація» Владислав Кириченко.

Варто зазначити, що для спецпризначенців ССО та курсантів Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут уже передали понад 7000 примірників літератури.

Окрім цього, організатори поставили перед собою мету — до кінця вже цього року передати для українського війська 50 тисяч книг.

Зі свого боку представник цивільно-військового співробітництва Сил спеціальних операцій подякував організаторам за такий корисний внесок у саморозвиток військовослужбовців у вільний від служби час і вручив подарунки від Командування ССО ЗС України.

https://armyinform.com.ua/2021/02/do-kinczya-roku-bibliotekam-vijskovyh-chastyn-peredadut-50-tysyach-knyg/

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає