"Мені подобається ваш проєкт. Я хочу профінансувати книги своїм землякам з 95-ї бригади"

"Мені подобається ваш проєкт. Я хочу профінансувати книги своїм землякам з 95-ї бригади"

Одного дня Максим зв'язався з нами і сказав: - Я прочитав про проєкт "Військо Читає" і хочу профінансувати оновлення бібліотеки для своїх земляків в Житомирі - 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді.

Благодійний внесок, який зробив Максим, виявився таким великим, що ми змогли закупити книги не лише для 95-ї бригади, але й для 10-ї гірсько-штурмової - по 1200 екземплярів кожній, і частину книг для Національної академії сухопутних військ!

Сьогодні надважливими для українського війська і курсантів, для становлення військової еліти є хороші, правильні, сучасні книги. Книги виховують у військових ті якості, які необхідні захиснику України: патріотизм, вміння аналітично мислити, вміння критично мислити, що вкрай необхідно в умовах сучасної гібридної війни з Росією, допомагають розвивати вміння розрізняти правдивість і фейковість інформації. Книги мотивують на прикладах видатних українских та західних історичних особистостей. Книги допомагають вистоювати психологічно у важких умовах війни, адже ми передаємо багато психологічно-мотиваційної літератури. Книги дають можливість народитися мрії, або як реалізовувати себе після закінчення військового контракту - бо ми даруємо також дуже цікаві світові бестселлери про бізнес і стартапи. Військовий, маючи вільний від несення служби час, може його заповнити з великою користю для себе, читаючи розумні вартісні книги. Наші книги стануть комусь поштовхом для подальшої реалізації себе, комусь відкриють нові горизонти, когось змусять переглянути свої погляди, а когось навчать любити... Як одного військового, який прийшов взяти детектив, але такого не виявилося серед наших книг, він мало не розчарувався, але бібліотекарка розклала перед ним з десяток книг видавництва Наш Формат (партнер "Військо Читає"), і він обрав книгу...."Як навчитися любити"! Сидів у бібліотеці до пізнього вечора, схилившись над книгою. Читав.

А які відгуки ми отримуємо щоразу з частин, які отримують наші книги! Це щире захоплення і подив. Такий асортимент книг вони бачили лише в сучасних книгарнях, де книги коштують вельми недешево.

Тому, глибока вдячність Максиму Коляденку за його громадянську позицію, за глибоке розуміння важливості того, щоб Українська Армія стала армією освічених, вмотивованих, патріотичних військових.

 На світлинах - Максим Коляденко зустрівся з бійцями 95-ї ОДШБр у місті Житомирі.

Фотоматеріали

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає