Два факультети Військової академії у Одесі отримали книги за проєктом "Військо Читає"

Два факультети Військової академії у Одесі отримали книги за проєктом "Військо Читає"

Військо Читає - проєкт, який надає військовим можливість прочитати сотні світоглядних та професійних книжок, підвищити свій освітній рівень.
Викладачі двох факультетів Військової академії - факультету десантно-штурмових військ та факультету підготовки спеціалістів військової розвідки та спеціального призначення звернулися до ГО "Реформація" з проханням поповнити бібліотеки новою сучасною літературою на разноманітну тематику. А дізналися про наш проєкт від колег-військових з тих підрозділів, з якими ми вже співпрацювали за проєктом "Військо Читає".

"Реформація" з радістю відгукнулася на прохання. І завдяки партнеру Наш Формат було зібрано дві бібліотечки для підрозділів Військової академії.
На заході з передачі книг були присутні військові обох факультетів, журналісти одеських телеканалів.
Керівники факультетів висловили вдячність за подаровані книги. Відмітили, що книга для війського - така ж необхідність, як і зброя.
Цікаво, що викладачі спонукають курсантів до читання. Спочатку у вигляді завдання прочитати певну кількість книг протягом визначеного часу. А потім, кажуть, хлопці вже самі втягуються в процес читання книг. Проводяться обговорення прочитаного, дискусії.

Військові більше питали про книги на військову тематику, про сучасну російсько-українську війну. Але після розповіді про літературу, яка розширює світогляд, про книги нон-фікшн, мемуари видатних особистостей, у тому числі полководців, - стали з цікавістю брати до рук привезені книги і гортати. Відразу питали коли можна буде у факультетській бібліотеці взяти книги, які сподобалися.

Фотоматеріали

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає