Наші книги - на передовій

Наші книги - на передовій

34 батальйон 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка отримав в подарунок від "Реформації" книги в рамках програми #ВійськоЧитає .

Це майже 250 новеньких сучасних книг від партнера "Військо Читає" - видавництва Наш Формат.

А 1-а механізована рота 34 батальйону додатково отримала ще й 55 книг, що були зібрані благодійниками у рамках акції "Подаруй книгу військовому", яка проводилася у Черкасах під час книжкового фестивалю біля стенду видавництва "Наш Формат".

Нагадаємо, що під час проведення таких акцій на різних книжкових форумах чи фестах кожен бажаючий може подарувати від себе книгу військовим, придбавши її у видавництва "Наш Формат", або інших видавництв, поставити на ній екслібрис програми "Військо Читає", власний підпис і написати слова підтримки нашим воїнам. Важливо - книга має бути українською мовою і цікавою за змістом. Потім зібрані книги ми відправляємо у підрозділи, які перебувають на передовій.

Отож, і цього разу книги, куплені, друзі, на ваші кошти, подаровані нашим воїнам.

Зараз складна ситуація на фронті. І, повірте, що саме книга надзвичайно психологічно допомагає бійцям.

Хлопці дуже дякують усім причетним. Книги тепер у них, у бліндажах. Як ви можете бачити на світлині - в тих спартанських умовах, в яких вони перебувають, мужньо захищаючи нашу Незалежність.

Збір коштів для закупівлі книг військовим підрозділам продовжується.

Перейдіть за посиланням https://format.ua/ , на головній сторінці сайту побачите для яких підрозділів вже відкрито збір коштів і легко зможете долучитися.

 

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає