Підписання меморандуму з Київським інститутом Національної гвардії України

Підписання меморандуму з Київським інститутом Національної гвардії України
У лютому 2023 року Київський інститут Національної гвардії України звернувся до нас з пропозицією співпраці. Мотив інституту цілком відповідав і нашим цілям - підвищення культурного-освітнього рівню військовослужбовців, допомога в організації культурного відпочинку здобувачів вищої освіти, популяризація книг сучасних українських авторів та класиків світової літератури. 
В результаті цього візиту ми спільно з видавництвом Наш Формат передали в бібліотеку Інституту 140 книжок, а також 7 квітня взяли участь в підписанні меморандуму між інститутом та кількома видавництвами.
Про цю подію начальник Київського інституту генерал-майор Олександр Морозов відгукнувся наступним чином: "Сподіваюсь, що відсьогодні, відповідно до укладеного меморандуму, на постійній основі здійснюватиметься плідна співпраця. Зокрема, об’єднаємо зусилля для координації дій у підвищенні ефективності надання благодійної допомоги військовим, розвитку освітнього, інтелектуального та культурного рівнів та організації якісного духовного відпочинку військовослужбовців Київського інституту Національної гвардії України та членів їх родин." (джерело kingu.edu.ua)
Ми в свою чергу раді співпраці з Центр культури КІНГУ та сподіваємось, що книжки будуть цікавими та корисними і студентам, і колективу інституту!

Фотоматеріали

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає