Військо читає: ВІТІ ім. Героїв Крут отримав понад 600 книжок

Військо читає: ВІТІ  ім. Героїв Крут отримав понад 600 книжок

29 січня, у День пам'яті Героїв Крут, представники ГО Реформація в рамках проєкту «Військо читає» доставили партію книжок до бібліотеки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Ця дата є символічною для інституту. адже саме 29 січня 1918 року було засновано цей навчальний заклад.

Понад 600 книг актуальної військової літератури поповнили фонди бібліотеки ВІТІ ім. Героїв Крут. Студенти-зв’язківці отримали можливість ознайомитись з найсвіжішими новинками української та перекладної нон-фікшн літератури. Це книжки, які мають сформувати особистість військового і розвинути його інтелектуальний потенціал, навчити критичному мисленню — література світоглядної, економічної, історичної, філософської тематик. Цей проєкт став можливий завдяки партнерству із видавництвом «Наш Формат».

Після урочистої передачі книжок Владислав Кириченко, голова ГО Реформація і засновник видавництва «Наш Формат», мав зустріч з курсантами. На ній він пояснив вибір літератури, що була доставлена  до інституту, а також висловив свою думку, чому сучасний військовий має бути начитаною особистістю.

«У Сполучених Штатах людина, що досягла високих військових звань, апріорі має статус інтелектуала. У вас буде можливість читати тих самих авторів, за якими навчаються військові Пентагону», - наголосив він.

«Військо читає» - проєкт ГО Реформація, що має на меті забезпечити військовослужбовців актуальною, якісною, сучасною світоглядною літературою та популяризувати читання як вид дозвілля в ЗС України. Загалом в рамках проєкту планується поповнити бібліотеки ЗС України десятками тисяч книг. 

Фотоматеріали

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає