Як допомогти армії коштами з картки єПідримка

Як допомогти армії коштами з картки єПідримка

Тисячі українців вже отримали кошти з бюджету України передбачені урядовою програмою єПідтримка. Багато свідомих громадян переконані, що ці кошти варто було б витратити на підтримку Збройних Сил у країні, яка воює з агресивним російським загарбником. Тим не менш, програма єПідтримка вже працює на повну потужність і кошти активно надходять на спеціальні картки, які відкривають українські банки саме для зарахування та розрахунків в рамках цієї програми. На що ж можна витратити 1000 гривень підтримки від держави?

Кошти в рамках програми можна витратити за досить обмеженою кількістю напрямків:

  • Залізничні квитки в межах України
  • Авіаквитки в межах України
  • Кінотеатри
  • Театри
  • Музеї
  • Виставкові центри
  • Концерти
  • Спортзали
  • Книжкові магазини

Як бачимо, ні на снаряди, ні на бронежилети, які будуть закуплені для Збройних сил України, витратити ці кошти не вдасться. Але, розумні люди знають, що книга - це теж зброя, а правильні книги, прочитані бійцями та командирами нашої армії, допоможуть всім нам стати ближче до перемоги над ворогом. Ми переконані, що розумний та вмотивований боєць вартий сотні малоосвідчених та задурманених ворожою пропагандою. Саме тому, більше року тому, коли про "вовину тисячу" навіть не йшлося, ми у РЕФОРМАЦІЇ започаткували програму ВІЙСЬКО ЧИТАЄ. За час роботи в рамках цієї програми, тисячі бійців української армії вже отримали можливість познайомитися з актуальною, якісною, сучасною світоглядною літературою. 

45 військових підрозділів з вдячністю прийняли на озброєння книги, передані безкоштовно ГО "РЕФОРМАЦІЯ"! Ми впевнені, що кожен військовослужбовець повинен мати можливість з користю проводити час, вільний від бойових завдань та тренувань і програма єПідтримка дає можливість кожному українцю зробити свій внесок у становлення інтелектуальної еліти Української Армії.

Наші партнери з інтернет-магазину Наш Формат створили спеціальну пропозицію: Комплект "Книжки для війська на 1000 грн". Придбавши цей комплект за ту саму тисячу, яка надається державою, Ви підтримаєте наше військо на 2000 гривень, адже Наш Формат зобов'язався подвоїти кожну тисячу, витрачену українцями на користь програми "ВІЙСЬКО ЧИТАЄ".

Крім того, якщо Ви не готові витратити всю тисячу одразу, але бажаєте допомогти нашій армії стати кращою, є й менші лоти:

Віримо в нашу армію, віримо в Україну!

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає