Звітуємо про роботу та вступаємо в Переможний рік!

Звітуємо про роботу та вступаємо в Переможний рік!
Сьогодні ворог знову обстрілює нашу Країну.
І тим часом ми, в унісон з кожним українцем, день у день працюємо на Перемогу, забезпечуючи військо інтелектуальною зброєю. 
За цей рік нами, спільно з видавництвом Наш Формат, було започатковано 15 проєктів. З них 11 видань вже розповсюджуються серед військових, і ще 4 знаходяться в роботі. Всього було віддруковано 31200 книжок, з яких 17317 примірників вже читають наші бійці.
Завдяки Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна та Максиму Коляденку ми закупили 5806 книжок в рамках проєкту "Військо читає". Серед них - світоглядна, історична, нон-фікшн література, яка збагачує знаннями наших бійців. На сьогодні ми відправили 3341 книжку в більш ніж 40 підрозділів.
Особливо важливим проєктом цьогоріч для нас став сайт тактичної медицини https://tccc.org.ua. Спільно з AUMF - American Ukrainian Medical Foundation та Всеукраїнська рада реанімації ми розпочали роботу над сайтом в травні. За цей час проєкт набув нових масштабів, і отримав багато схвальних відгуків та подяк. Саме розуміння того, яким важливим є цей сайт та переклад матеріалів для порятунку життів на полі бою, щодня додає нам мотивації рухатись вперед, вдосконалювати сайт, перекладати нові розділи.
І ми дякуємо за плідну працю та допомогу Global Medical Knowledge Alliance, Sago Group та Orchestral Tower.
 
І наймасштабніша подяка - кожному нашому донору!
 
Завдяки вам було зібрано 3814508 грн на важливі та корисні книжки для війська, і без вас ми не змогли б реалізувати стільки проєктів!
Щиро дякуємо вам за підтримку!
Наприкінці року заведено робити звіти. Ми не знехтували цією традицією і також зробили звіт. Проглянути його ви можете за цим посиланням.
Сподіваємось, що новорічна ніч у кожного з вас буде тихою та спокійною, а Новий рік принесе нам всім Перемогу, злагоду та добробут!
 
З Новим Переможним Роком, друзі!
 
Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає