8-10 травня відбулася весняна волонтерка в Унежі

8-10 травня відбулася весняна волонтерка в Унежі

Коли працюєш задля класної справи поряд з крутими людьми, починаєш відчувати тепло на серці, таке затишне і своє, що хочеться перебувати у цьому стані вічно. Волонтерка – про приємну втому, надзвичайні знайомства, дружній затишок і гучне, безмежне натхнення.

Волонтерка стала не лише цікавою пригодою, це була наче зустріч після довгої розлуки. Зустріч з такими вже рідними людьми, з таким теплим місцем. З місцем сили.

Було класно кожен день ввечері приходити в кімнату і згадувати, що сталось в той день. Наприклад, як ми всі разом дивилися на зорі, або як з дівчатами допомагали на кухні.

Волонтерка це як міні-табір. Це місце, де полюбив працювати. Це місце, де працюють заради процвітання місця, яке люблять.

Такі слова обрали особливі учасники Великої Волонтерки, щоб описати свої враження та своє захоплення. Власне, це бувалі «єноти», учасники Строкатих пригод, котрі вдало спробували себе в ролі волонтера.

Природа та краєвиди Дніпровського каньойону надихають і надають сили. Хороша компанія прекрасних людей лише спонукає до продуктивного проведенню часу.

Ми так багато змогли зробити за кілька днів, щоб підготувати прекрасний УНІЖ після зими до теплого, строкатого літечка!

Щиро дякуємо кожному, хто приєднався та підтримував. Цінуємо і любимо вас

 

Фотоматеріали

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає