Майже 4000 книг подарували сьогодні 169-му навчальному центру "Десна"

Майже 4000 книг подарували сьогодні 169-му навчальному центру "Десна"

Книги отримали в подарунок не лише військові частини, але й Будинок офіцерів, школа, три дитячих садочки та Центр дитячої творчості. Адже "Десна" - це військове містечко. І Громадська організація "Реформація" залюбки подарувала нові книги також дітям військових.
Військові частини отримали майже 1700, а Будинок офіцерів - більше 1500 екземплярів сучасної якісної літератури українською мовою.
Як і усюди - книгозбірні військового містечка давно не поповнювалися новими книгами. Тому наш подарунок доречний і вчасний.
Приємно, що на запитання Голови нашої організації Влада Кириченка  до аудиторії "Хто з вас читає книги?" - руки підняли половина присутніх строковиків!
Відзначимо, що присутні з цікавістю слухали виступи представників ГО "Реформація". І особливо промову, запрошеної нами в якості спікера, відомої письменниці, чия книга "Доця"  визнана за версією ВВС однією з 30-ти найзнаковіших українських книжок часів Незалежності - Тамари Горіха Зерня.

Дякуємо усім, хто допоміг організувати зустріч з військовими, хто сприяє поширенню книги в армії, хто розуміє величезну важливість нашого проєкту і всіляко його підтримує.

Фотоматеріали

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає