"Військо Читає" тепер і у військовому ліцеї імені І.Богуна

"Військо Читає" тепер і у військовому ліцеї імені І.Богуна

Разом з нами на зустріч з ліцеїстами та вручення книг приїхали друзі нашого проєкту - військові одного з підрозділів, який раніше отримав книги за програмою "Військо Читає", та Дмитро Вербич - доброволець, ветеран війни, автор книги "Точка неповернення" .

Начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Герой України генерал-майор Ігор Гордійчук відзначив важливість такого проєкту як "Військо Читає" для сучасної української армії, звернувся до ліцеїстів з закликом читати книги і ділитися прочитаним з друзями. Висловив впевнення, що сьогоднішні ліцеїсти, які читають книги, наповнюються знаннями, безперечно стануть елітою українського війська, а відтак - елітою нації.

Щиро дякували за книги бібліотекарі ліцею. Адже біблотечний фонд військових навчальних закладів доволі старий і зрідка поповнюється невеличкими, у кілька десятків, збірками книг. Як висловилися бібліотекарі: "Ми отримали цінний подарунок, про який і не мріяли".

Нас надзвичайно надихають такі зустрічі з військовими і особливо те, з якою непідробною радістю і захопленням реагують майбутні читачі на подаровані книги.

Працюємо далі. 

Долучайтеся!

Фотоматеріали

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає