Зібранням книг "Військо Читає" поповнилась бібліотека Академії Національної гвардії України

Зібранням книг "Військо Читає" поповнилась бібліотека Академії Національної гвардії України

Громадська організація «Реформація» в рамках проєкту «Військо Читає» передала до Академії Нацгвардії 1240 примірників художньо-публіцистичної літератури. Проєкт «Військо Читає» впроваджується виключно за кошти благодійних внесків небайдужих українців.

Презентація книг відбулась в науково-технічній бібліотеці Академії та приурочена до початку нового навчального року.

Курсанти ознайомилися з сучасною, світоглядною та мотиваційною літературою, творами з військової стратегії, економіки, художньою військовою прозою та репортажами, а також світоглядними працями Френсіса Фукуями, Насіма Ніколаса Талеба, Адама Сміта, Макса Вебера та інших відомих творців.

- Сьогодні ми знайомимо курсантів Академії з сучасною літературою, яку нам безкоштовно передала громадська організація  «Реформація». Всі книжки на державній мові і зміст саме такий, яким зараз цікавиться молодь. У вільний час всі гвардійці можуть ознайомитися з цією літературою і пізнати для себе щось нове. Один екземпляр буде знаходитись в бібліотеці Академії, а ще по одному екземпляру розподілимо по світлицям факультетів, а також по місцям несення служби, - зазначив заступник начальника навчально-методичного центру – начальник навчального відділу полковник Андрій Горбунов. - Загалом проєкт «Військо Читає» є дуже корисним для військовослужбовців. Він надає можливість гвардійцям прочитати сотні світоглядних та професійних книжок. Адже на формування світогляду військових впливають книги, які створюють свідоме ставлення до світу в цілому, до суспільства, Батьківщини та народу. Хочу подякувати за таку ініціативу та висловити сподівання на подальшу співпрацю.

На думку курсантки гуманітарного факультету Аліни Матющенко, книжки насамперед впливають на розвиток особистості, а сучасна література мотивує до пізнання нового, що дійсно важливо для майбутніх офіцерів.

- Завдяки цим книжкам ми зможемо ознайомитись з блискучими прикладами військових стратегій, розібратись у процесах та тенденціях, що відбуваються в сучасному світі, - розповідає курсантка.

За матеріалами Відділу міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ

Фотоматеріали

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає